Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на фахівця програмного керування

  • 8 квіт. 2021 12:34
  • 529
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно вивчитись на фахівця програмного керування Ранкове місто. Кропивницький
     
    Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості запрошує пройти курс підготовки налагоджувальника верстатів і маніпуляторів з програмним керуванням. Навчання розпочнеться 13 квітня поточного року. Тривалість навчання – 4 місяці.
     
    У процесі експлуатації налагоджувальник верстатів з програмним керуванням періодично виконує налаштування необхідних характеристик гідравлічних, пневматичних, механічних вузлів, електричних апаратів, електронних пристроїв, блоків програмного керування, систем автоматичного регулювання, регульованих приводів подач.
     
    Повинен знати: способи і правила механічного і електромеханічного налагодження; будову однотипних верстатів, промислових маніпуляторів і штабелерів, які обслуговує; правила перевірки верстатів на точність, маніпуляторів і штабелерів на працездатність та точність позиціювання; будову і правила застосування універсальних і спеціальних пристроїв, простих і середньої складності контрольно-вимірювальних інструментів і приладів.
     
     
    Умовами до направлення на навчання є:
     
    • професійно-технічна освіта за технологічно суміжною професією 3-го розряду;
    • стаж роботи за технологічно суміжною професією 3-го розряду не менше 1 року;
    • вік особи не менше 18 років;
    • медична довідка.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінено, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості