У вагоні пасажирського потяга військові вчинили стрілянину (ФОТО)

  • 6 квіт. 2021 12:00
  • 817
    • Новина У вагоні пасажирського потяга військові вчинили стрілянину (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Забарикадувалися в купе і відкрили вогонь: з'явилися подробиці стрілянини у вагоні пасажирського потяга, інформує ТСН
     
    Через стрілянину пасажирів вагона евакуйовували. Військові влаштували стрілянину у потязі "Костянтинівка – Київ", який курсує через Харківську область, вночі 6 квітня. Вогонь чоловіки відкрили у купе поїзда.
     
    Про це повідомляє місцеве видання "Харків Times".
     
    За інформацією ЗМІ, повідомлення до поліції про інцидент надійшов о 2:05. Зазначається, що двом військовим запропонували покинути вагон, але вони зачинилися в купе, де влаштували перестрілку. Попередньо, вони здійснили 3-4 постріли. 
     
    Пасажирів вагона евакуювали, а сам вагон відчепили від поїзда. Затримати військовослужбовців вдалося за допомогою силовиків. 
     
    Нібито, як повідомляє один із харківських Telegram-каналів, військові перебували в стані алкогольного сп'яніння. У поліції вже прокоментували інцидент, утім, ця інформація в їхньому повідомленні не згадується.
     
     
    Правоохоронці розповіли, що двоє військових закрилися в купе потягу, стріляли з вогнепальної зброї і погрожували поліцейськім у разі штурму відкрити вогонь на ураження. Стрілками виявилися військовослужбовці фельдзв'язку, які їхали до Києва. 
     
    За вчинення цього злочину передбачене покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років. Усі обставини події з’ясовуються.