Українці отримають кешбеки за перекази з картки на картку

  • 5 квіт. 2021 19:04
  • 688
    • Новина Українці отримають кешбеки за перекази з картки на картку Ранкове місто. Кропивницький
     
    Клієнти ПриватБанку отримують гарантований кешбек у розмірі 50 грн за перекази з картки на картку Visa, якщо будуть користуватися карткою для оплати покупок. Програма кешбеку діятиме з початку квітня до кінця липня 2021 року.
     
    Як повідомили в банку, щоб отримати кешбек до р2р переказів, потрібно надіслати або отримати будь який переказ з карткою Visa на суму від 500 грнта використовувати картку для оплати товарів і послуг (здійснити не менше ніж три купівлі на суму від 50 грн). Крім того у рамках програми ПриватБанк розігрує серед її учасників додатково 200 грошових кешбеків на 500 грн кожний.
     
    У програмі кешбеку беруть участь усі види внутрішньо українських та міжнародних р2р переказів: з картки Visa ПриватБанку на міжнародну картку, з міжнародної картки на картку Visa ПриватБанку та перекази з картки Visa ПриватБанку на картку будь-якого українського банку (крім переказів між власними рахунками в ПриватБанку).
     
    Міжнародні й внутрішньоукраїнські перекази з картки на картку Visa можна надіслати через веб версію або мобільний банк Приват24, у банкоматі чи терміналі самообслуговування ПриватБанку та за телефоном Сервісного центру банку 3700.
     
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку