Мешканці Кіровоградщини можуть здобути професію верстатника

  • 5 квіт. 2021 13:36
  • 423
    • Новина Мешканці Кіровоградщини можуть здобути професію верстатника Ранкове місто. Кропивницький
     
    Оператор верстатів – одна з найпоширеніших робітничих професій. Обробляючи безформний метал, він одержує складні за формою деталі – вироби високої точності та чистоти обробки. Кваліфікований оператор верстатів вміє працювати на різних типах металорізальних верстатів (токарних, фрезерних, шліфувальних та ін.). Якщо Вас зацікавила дана пропозиція роботи, але у вас немає відповідної освіти – служба зайнятості прийде вам на допомогу.
     
    Безробітні, які перебувають на обліку в центрах зайнятості та філіях обласного центру зайнятості, мають бажання змінити професію або здобути нову, мають можливість безкоштовно пройти професійне навчання за професією «Верстатник широкого профілю» на базі Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання стартує 12 квітня поточного року і триватиме 8,5 міс.
     
    Умови направлення на навчання:
    • повна або базова загальна середня освіта;
    • вік особи не менше 18 років;
    • медична довідка.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінено, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості