Як рятувальники ремонтують будинки постраждалих під час обстрілів на Донеччині (ФОТО)

  • 4 квіт. 2021 09:10
  • 759
    • Новина Як рятувальники ремонтують будинки постраждалих під час обстрілів на Донеччині (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Донеччині рятувальники ДСНС України розпочали відновлювальні роботи будинків, що були пошкоджені в результаті бойових дій.
     
    На Донеччині особовий склад ДСНС розпочав відновлювальні роботи домівок, що були зруйновані під час ворожих обстрілів. Більшість власників пошкоджених домівок не в змозі власними силами провести роботи та закупити необхідні матеріали. Окрім того з причин різних особистих обставин люди не можуть виїхати із прифронтових населених пунктів. Тому питання допомоги та захисту мешканців Донеччини, які постраждали внаслідок бойових дій, є надзвичайно важливим.
     
    З 1 квітня рятувальники приступили до проведення відновлювальних робіт. Надзвичайники працюватимуть у населених пунктах Сартанської, Очеретинської, Авдіївської та Мар’їнської військово-цивільних адміністрацій, а також у Бахмутському районі. Всього залучено 150 чоловік особового складу, з яких 30 – це рятувальники Донеччини, а 120 – рятувальники Миколаївщини, Рівненщини, Харківщини, Львівщини, Херсонщини та Черкащини.
     
    Рятувальники будуть латати та заново покривати дахи, відновлювати засклення вікон, реконструювати простінки тощо. Усі роботи проводяться за кошти обласного бюджету.