Поліцейським-кінологам Кіровоградщини вручили заохочення

  • 2 квіт. 2021 18:05
  • 705
    • Новина Поліцейським-кінологам Кіровоградщини вручили заохочення Ранкове місто. Кропивницький
     
    Начальник обласного главку поліції Роман Козьяков вручив Подяки Нацполіції України та ГУНП в області працівникам кінологічного центру з нагоди професійного свята.
     
    У підрозділі разом із поліцейськими щоденно несуть службу і чотирилапі помічники порід німецька та бельгійська вівчарки, лабрадор, ротвейлер, чорний тер'єр.
     
    Фахівці-кінологи постійно тренують своїх підопічних для професійного виконання завдань, адже собаки працюють за напрямами розшуку, а також пошуку вибухівки, зброї та наркотиків.
     
    Із початку року поліцейські підрозділу разом із напарниками здійснили сотню виїздів на місця вчинення кримінальних правопорушень. Завдяки застосуванню службових собак було розкрито 45 злочинів, серед яких близько десяти розбоїв та пограбувань, півтора десятки крадіжок. Крім того у 2021 році кінологи із службовими собаками виявили та вилучили 160 набоїв, чотири вибухові пристрої та зброю. Також працівники підрозділу зі своїми підопічними брали участь у восьми спеціальних операціях із протидії незаконному обігу наркотиків, в результаті яких було виявлено та вилучено чималу кількість заборонених речовин.
     
     
    Подяки Голови Національної поліції та начальника ГУНП в Кіровоградській області отримали інспектори-кінологи Віталій Хоменко, Сергій Шудря, Євгеній Маценко, Вікторія Бабенко, Олександр Єрмоленко, а також фельдшер ветеринарної медицини ветеринарного пункту кінологічного центру ГУНП в Кіровоградській області Ігор Червоний та провідний фахівець підрозділу Віктор Тур.
     
    В цей день також отримав заохочення - Подяку ГУНП, поліцейський ізолятору тимчасового тримання №4 Богдан Прозоров, який виборов перше місце і став переможцем на Чемпіонаті України з бойового джиу-джицу.
     
    Керівник поліції області подякував поліцейським за сумлінне виконання службових обов’язків та побажав і надалі досягати ефективних результатів за напрямками своєї діяльності.
     
    Сектор комунікації поліції
    Кіровоградської області