Кіровоградщина: У Добровеличківці місцевого "авторитета" звинувачують у побитті військового

  • 1 квіт. 2021 19:05
  • 1985
    • Новина Кіровоградщина: У Добровеличківці місцевого «авторитета» звинувачують у побитті військового Ранкове місто. Кропивницький
     
    24 березня 2021 року у Добровеличківці за ініціативи ГО «БФ «З Добром та Миром», Добровеличківської районної організації ВО «Свобода» та Помічнянського націоналістичного осередку відбулася акція підтримки волонтера Станіслава Шелеста та його вояка-сина під будівлею місцевого суду. До акції також були залучені ветеранські та волонтерські організації та представник Національного Корпусу.
     
    Як розповідають свободівці, Станіслава Семеновича Шелеста  у подвір’ї будинку, що належить його рідному синові, жорстоко побив відомий місцевий «авторитет Омеля» – громадянин Омельченко Сергій Олександрович. Потерпілі впродовж тривалого часу безрезультатно намагаються відновити справедливість у суді та добитися покарання винного.
     
    На початку засідання волонтера, якому 70 років, забрала «швидка». Засідання вже в 14-те перенесли на травень.
     
    - Результатом садистських розборок вихідного дня стало отримання волонтером Станіславом Семеновичем Шелестом тяжкого струсу головного мозку, численних гематом, тривалого відновлення, загострення хронічних захворювань та появу нових, як наслідок стресу. Не менше дісталося і сину Сергію Шелесту. Зухвала поведінка та відчуття безкарності колишнього рекетира, а зараз депутата від ОПЗЖ – такого не має бути. 14 засідань суду з цієї звичайної групової хуліганської події свідчать про суттєвий вплив підозрюваного на суд і намагання того суду, при цьому, виглядати білим та пухнастим. Відомо про побиття свідків. Ми маємо примусити відповідати Сергія Омельченка за побиття добровольця та його батька волонтера, який дуже розхворівся після цього випадку, – коментує акцію під судом голова Добровеличківської РО ВО «Свобода» Юрій Безпалько.
     
    Прес-служба Кропивницької обласної організації ВО "Свобода"