До якого числа подаватимуть тепло у Кропивницькому?

  • 1 квіт. 2021 18:03
  • 1561
    • Новина До якого числа подаватимуть тепло у Кропивницькому? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кропивницький готується до завершення опалювального сезону, інформує у ФБ міська рада.
     
    Опалювальний сезон у Кропивницькому традиційно закінчується, коли показник середньодобової температури повітря впродовж трьох діб поспіль не опускається нижче +8 градусів.
     
    Міський голова Андрій Райкович звернув увагу своїх профільних заступників під час робочої наради сьогодні, 1 квітня, що тепла погода на території обласного центру поки не стабілізувалася, а на найближчі дні синоптики навіть прогнозують похолодання. У такій ситуації відключати котельні поки зарано, переконаний очільник міста. Найімовірніше, заклади соціальної інфраструктури і житловий фонд отримуватимуть централізоване теплопостачання до 10 квітня.
     
    - Я розумію, що школярі пішли на дистанційне навчання, а потім йдуть на канікули – це був би зручний час для завершення опалювального сезону. Але ж працюють дитячі садочки, медичні заклади, вони повинні бути в теплі. Враховуючи, що вночі ще прогнозуються морози і, за умови відключеного опалення, в приміщеннях може бути холодно. Не поспішайте повністю зупиняти котли і вимикати подачу тепла.