Андрій Райкович занепокоєний фактом "процвітання" наркоманії у місті

  • 31 бер. 2021 11:03
  • 566
    • Новина Андрій Райкович занепокоєний фактом «процвітання» наркоманії у місті Ранкове місто. Кропивницький
     
    30 березня міський голова Кропивницького  Андрій Райкович взяв участь в роботі координаційної наради керівників правоохоронних органів, інформує у ФБ міська рада.
     
    Порядок денний, що його розглядали учасники зібрання, дуже актуальний для усіх жителів обласного центру, а тому першим слово на нараді взяв Андрій Райкович. 
     
    Одне з питань, на якому очільник міста систематично загострює увагу правоохоронців, – боротьба з наркоманією та ситуація з високою смертністю молоді через ігри в соціальних мережах.
     
    - Я можу погодитися, що ситуація із чорними соцмережами, які доводять до самогубства дітей, це не зовсім досліджена, складна, професійна робота. Але наркомани - це інше питання. Люди занепокоєні, бо навколо навчальних закладів “наливайки” процвітають, наркомани розгулюють, -  наголосив Андрій Райкович. - Я завжди закликаю до спільної роботи: поліція, влада, школа, громадські активісти та просто містяни.
     
    Але будемо чесні: цій гідрі відірвати голови можете лише ви.
     
    Ще одне питання, яке не знаходить вирішення, - резонансні аварійні ситуації, крадіжки комунального майна. Вони лягають чималим тягарем на бюджет міста. 
     
    - Свіжий приклад, пов'язаний із руйнівним ремонтом у багатоповерхівці на Яновського, 159. Я вдячний правоохоронцям, які оперативно розпочали досудове слідство, це дуже важливо, щоб швидше довести справу до логічного завершення, - зазначив очільник міста. 
     
    Насамкінець Андрій Райкович запевнив – завжди готовий до взаємодії, адже місто і правоохоронні органи мають безліч спільних задач, які необхідно вирішувати разом, на засадах прозорості, законності і щоденної відповідальності перед людьми.