Кіровоградщина: Хто переміг на чемпіонаті області «Повір у себе»?

  • 29 бер. 2021 13:20
  • 843
    • Новина Кіровоградщина: Хто переміг на чемпіонаті області «Повір у себе»? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кропивницькі майстри плавання - паралімпійці перевірили свої сили перед міжнародними і всеукраїнськими стартами, інформує у ФБ міська рада.
     
    У Кропивницькому в обласній спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву «Надія» завершився чемпіонат області та ІІ етап обласної спартакіади «Повір у себе» з плавання серед спортсменів з інвалідністю.
     
    У змаганнях успішно виступили вихованці Кропивницької комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1.
    Так, у чемпіонаті області кращими серед дорослих стали: Деревінській Андрій, Свідерська, Тарасенко Дар'я та Терещенко Ірина.
     
    - Хочеться відзначити, що Заслужена майстер спорту України Ольга Свідерська і майстер спорту України міжнародного класу Андрій Деревінський у серпні 2021 року будуть представляти Україну на Паралімпійських іграх у столиці Японії Токіо, Заслужені майстри спорту України Ірина Терещенко і Дар’я Тарасенко готуються до виступу на Дефлімпійських іграх 2022 року у бразильському місті Кашіас-ду-Сул.
     
    У змаганнях ІІ етапу обласної спартакіади «Повір у себе» з плавання кращими виявилися Дяченко Валерія, Хрипта Денис, Гаршанов Кирило, Микитенко Михайло. Ці змагання стали одним з етапів підготовки до Всеукраїнських змагань.
     
    Тренують спортсменів Олена Кузніцова та Юрій Жовтенко.