У Кропивницькому на Яновського у будинку обвалилися плити

  • 29 бер. 2021 10:32
  • 1483
    • Новина У Кропивницькому на Яновського у будинку обвалилися плити Ранкове місто. Кропивницький
     
    Андрій Райкович закликав правоохоронців оперативно провести розслідування випадку обвалу даху по вулиці Яновського, інформує у ФБ міська рада.
     
    Сьогодні, 29 березня, під час щопонеділкової апаратної наради Андрій Райкович звернувся до поліції з проханням провести професійне розслідування випадку обвалу плит перекриття по вулиці Яновського, 159. Вчора там, через недотримання ремонтною бригадою будівельних норм і правил під час реконструкції квартири на п’ятому поверсі, обвалилися плити перекриття даху.
     
    - Прошу поліцію професійно попрацювати, щоб не вийшло так, як з руйнуванням будинку по вулиці Тараса Карпи і з зупинкою біля Центрального ринку. Винних так і не знайшли, - наголосив міський голова. – Я дуже прошу спрацювати якісно, винних треба знайти, розміри збитків визначити, до суду не через 3 роки, а оперативно справу скеруйте, бо це ж не одна квартира.
     
    Як повідомлялося раніше, у неділю, 28 березня, у п’ятиповерхівці по вулиці Яновського 159 обвалилися бетонні плити перекриття даху в одному із під’їздів. Виявилось, що квартиру на останньому поверсі намагались реконструювати. Але, біда у тому, що ремонтники проігнорували всі будівельні норми і знесли, як кажуть, «несучу» стіну!  Плити перекриття просто обвалилися. 
     
     
     
    Мешканців поки доведеться відселити з будинку. Якщо комусь немає куди переїхати, звертайтесь, ми організовуємо проживання в готелі «Турист».
     
    На щастя в цій ситуації обійшлося без жертв. Але під’їзд, де трапилась аварія відключений від усіх комунікацій. Люди залишились без води, газу і світла.  
     
     
    ФОТО квартири четвертого поверху  з сайту CBN