Під час сварки на Вінниччині було вбито нашого земляка (ФОТО, ВIДЕО)

  • 26 бер. 2021 10:48
  • 916
    • Новина Під час сварки на Вінниччині було вбито нашого земляка (ФОТО, ВIДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ранком 24 березня, в одному з приватних будинкiв у Старомiському мiкрорайонi Вiнницi, знайшли мертвим робiтника з Кiровоградщини.
     
    Про це повiдомляє пресслужба ГУНП області.
     
    Протягом години оперативники встановили та затримали зловмисника, причетного до його вбивства. Наразi 38-рiчний пiдозрюваний, неодноразово судимий за майновi злочини житель Донецької областi,перебуває в iзоляторi тимчасового тримання.
     
    Слiдчо-оперативна група полiцiї, яка виїхала на мiсце подiї встановила, що 48-рiчний чоловiк, житель Кiровоградської областi, помер у результатi проникаючого ножового поранення в дiлянцi серця.  
     
     
    За словами т.в.о заступника начальника Головного управлiння Нацiональної полiцiї у Вiнницькiй областi Андрiя Дамзiна, пiсля проведення першочергових  розшукових та слiдчих дiй оперативники встановили пiдозрюваного у вчиненнi вбивства. Ним виявися один з чоловiкiв, який  працював на об’єктi будiвництва разом з потерпiлим. Зiбранi полiцейськими докази змусили пiдозрюваного дати зiзнавальнi покази.
     
    З’ясувалось, що вночi, четверо чоловiкiв розпивали спиртнi напої, пiд час чого мiж двома з них виник раптовий словесний конфлiкт. Зловмиснику не сподобалось, що потерпiлий образливо висловився у його бiк. Пiсля застiлля ображений  чоловiк вирiшив помститись. Вiн взяв зi столу кухонний нiж та вдарив ним свого кривдника. Потерпiлий помер миттєво.
     
     
    Наразi правопорушник затриманий у процесуальному порядку. Йому оголошено про пiдозру у вчиненнi злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство), за що передбачено до 15 рокiв ув’язнення. Вирiшується питання про обрання запобiжного заходу – тримання пiд вартою.