Вакансії у Кропивницькому: роботодавцям потрібні кухарі

  • 24 бер. 2021 14:00
  • 410
    • Новина Вакансії у Кропивницькому: роботодавцям потрібні кухарі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вакансії кухарів із заробітною платою понад 7000 грн пропонували незайнятим громадянам представники приватного підприємства «Чеський дворик» та комунального закладу «Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат Кіровоградської обласної ради» під час міні-ярмарків вакансій, що відбулися днями у приміщенні Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.
     
    Володимир Фабрика, директор ПП «Чеський дворик», ознайомив присутніх з потребою у працівниках для роботи у кафе «Прага». Роботодавець зазначив, що протягом робочого дня, який триває з 10:00 до 19:00, кухар займається приготуванням перших та других страв. Вимогою роботодавця є наявність у претендентів на посаду досвіду роботи.
     
    У свою чергу, Ольга Михненко, фахівець з кадрових питань комунального закладу «Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат Кіровоградської обласної ради» розповіла, що основним завданням кухаря, який працюватиме у їдальні навчального закладу, є своєчасне забезпечення приготування їжі. 
     
    - Дотримання технології приготування страв, норм закладок продуктів, забезпечення санітарних правил та догляд за станом кухонного обладнання – це правило для будь-якого кухаря. Працювати потрібно буде за графіком два дні через два дні, з п’ятої ранку до другої години дня, – наголосила О. Михненко.
     
    Під час заходів учасники міні-ярмарків вакансій активно спілкувались з роботодавцями. Усі охочі мали можливість поставити питання та отримати вичерпні відповіді на них. Особливо учасників цікавили рівень оплати праці та графік роботи.
     
    У заходах узяли участь більше 20 осіб, які перебувають на обліку у центрі зайнятості та шукають роботу, більшість з них зацікавились пропозиціями. І, як результат, роботодавці запропонували усім охочим відвідати підприємства для більш детального ознайомлення з умовами праці та вирішення питання подальшого працевлаштування.
     
    Людмила Міщенко, 
    провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями 
    Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості