Що відремонтували на Кіровоградщині у минулому році

  • 24 бер. 2021 11:04
  • 589
    • Новина Що відремонтували на Кіровоградщині у минулому році Ранкове місто. Кропивницький
     
    Минулого року на Кіровоградщині відремонтували 134 кілометри доріг місцевого значення. 
     
    У Кіровоградській області відремонтували 134 кілометри дорожнього покриття у рамках програми «Велике будівництво» у 2020 році. Про це повідомив директор ДП «Агентство місцевих автомобільних доріг» Анатолій Зорькін.
     
    - У 2020 році ремонтно-будівельні роботи виконані загалом на 70 об’єктах. На 14 об’єктах комунальної власності відновлено та побудовано понад 34 кілометри дорожнього покриття у Маловисківському, Новомиргородському, Петрівському, Олександрійському, Світловодському, Кропивницькому, Олександрівському, Гайворонському, Добровеличківському й Онуфріївському районах. А також повністю завершені ремонтно-будівельні роботи на 33 ділянках місцевих доріг загального користування, протяжністю 100 кілометрів, – уточнив Анатолій Зорькін.
     
    Він додав, що також відремонтували сім водопропускних споруд та шість мостів, які розташовані на місцевих дорогах. Це на 11 об’єктів більше, ніж у 2019 році.
    Фінансування всіх ремонтних робіт склало 816 мільйонів гривень із субвенції з державного бюджету.
     
    Як повідомлялося раніше, понад 200 об’єктів у дорожній галузі, освіті, спорті та медицині стали складовою програми «Велике будівництво» на Кіровоградщині у 2020-2021 роках.