Маршрутки на селище Нове перевозитимуть пасажирів за десять гривень

  • 23 бер. 2021 15:01
  • 523
    • Новина Маршрутки на селище Нове перевозитимуть пасажирів за десять гривень Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    На сайті міської ради опубліковано проєкт рішення №194 про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування № 274, з метою недопущення можливого виникнення соціальної напруги, пов’язаної з розірванням договору на регулярні перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті № 274 «площа Богдана Хмельницького – сел. Нове» з ФОП Баркар С.М. через систематичне невиконання останнім умов договору, інформує Трибуна.
     
    Виконавчий комітет Кропивницької міської ради вирішує:
     
    1. Управлінню розвитку транспорту та зв’язку міської ради терміново, до проведення відповідного конкурсу, укласти договір на перевезення пасажирів за міським автобусним маршрутом № 274 «площа Богдана Хмельницького – сел. Нове» у експресному режимі руху, забезпечивши функціонування на ньому 3-х автобусів ІІ класу (клас II: автобуси, призначені для перевезення головним чином сидячих пасажирів, а також стоячих пасажирів у проході проміж рядами та (або) на майданчику для стоячих пасажирів, розмір якого не перевищує 1,5 кв.м;).
     
    2. Враховуючи особливості роботи на маршруті, пов’язані з перевезенням пасажирів у години «пік», та, при цьому, відсутністю належного пасажиропотоку у зворотному напрямку, погодити граничний рівень вартості разового проїзду одного пасажира на міському автобусному маршруті загального користування № 274 «площа Богдана Хмельницького – сел. Нове» у експресному режимі руху в розмірі 10,0 грн.
     
    3. Відділу по роботі із засобами масової інформації та управлінню інформаційних технологій Кропивницької міської ради інформувати територіальну громаду згідно з пунктами 1 та 2 даного рішення.
     
    4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.Вергуна.
     
    Хочеться додати, що проїзд маршруткою № 284 до села Бережинка теж коштує десять гривень.