ПриватБанк запустив українцям програму доступного автокредитування

  • 23 бер. 2021 12:28
  • 477
    • Новина ПриватБанк запустив українцям програму доступного автокредитування Ранкове місто. Кропивницький
     
    ПриватБанк запустив в Україні програму доступного автокредитування нових автомобілів будь-яких марок. Як повідомили в банку, отримати кредит на покупку машини можна на строк до 7 років, а своїми грошима заплатити від 20% вартості автомобіля. Відсоткова ставка за новою програмою ПриватБанку доступна більшості українців і становить від 0,01% до 8,9% річних.
     
    - Нова програма автокредитів стартує з початком нового активного сезону на авторинку і зробить більш доступними українцям останні новинки світового автопрому, - говорить керівник роздрібного бізнесу Приватбанку Дмитро Мусієнко. - Ми зробили умови програми найдоступнішими для працюючого українця, а на відміну від активної раніше в банку програми фінансового лізингу, клієнт програми автокредитування стає власником авто відразу після отримання кредиту.
     
    Замовити доступний кредит на авто в Приватбанку можна за два кліка і 3 хвилини на спеціальній сторінці банку, в будь-якому відділенні банку або автосалоні. Керувати своїм кредитом і погашати платежі можна онлайн через Приват24.