Які команди захищатимуть честь Кропивницького на обласних змаганнях по баскетболу?

  • 9 бер. 2021 10:02
  • 540
    • Новина Які команди захищатимуть честь Кропивницького на обласних змаганнях по баскетболу? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Баскетбольні команди НВО №19 та Наукового ліцею захищатимуть честь Кропивницького на обласних змаганнях. Про це повідомляє кропивницька міська рада.
     
    У Кропивницькому на базі Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 4 проходили міські змагання з баскетболу 3х3 серед учнів закладів загальної середньої освіти.
     
    У турнірі, що відбувся в рамках в рамках спортивного фестивалю школярів, організованого спільними зусиллями управління освіти та управління молоді та спорту міської ради, взяли участь юнаки та дівчата із 11 закладів.
     
    Змагання проводили окремо для дівчат і юнаків та в двох вікових категоріях: до 9 класу та до 11 класу. У віковій категорії до 9 класу серед дівчат перемогла команда НВО № 6, а серед юнаків найсильнішими були хлопці з Козацької гімназії.
     
    У віковій групі до 11 класу серед дівчат кращою стала команда НВО № 19, та серед юнаків у боротьбі за третє місце переміг основний склад команди НВО № 19.
     
    У фінальній грі зійшлись команди ліцею "Науковий" та команда ЗОШ № 10. Обидві команди продемонстрували чудову спортивну боротьбу та виявили спортивні, бійцівські якості. Хлопці вели боротьбу на кожному сантиметрі майданчику. Переможцем змагань стала дружня команда ліцею "Науковий", яка разом з дівчатами з НВО № 19 будуть представляти місто Кропивницький в обласних змаганнях з баскетболу 3х3, що відбудуться у березні поточного року.