При заміні каналізаційного колектора на Кропивницького використовується сучасна труба

  • 5 бер. 2021 10:25
  • 589
    • Новина При заміні каналізаційного колектора на Кропивницького використовується сучасна труба Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому використовується стійка до корозії пластикова труба, інформує Кропивницька міська рада.
     
    На вулиці Кропивницького в обласному центрі триває ліквідація аварійної ситуації на каналізаційному колекторі діаметром 900 міліметрів.
    Ремонтна бригада Кропивницького водопровідно-каналізаційного господарства продовжує заміну ділянки старого трубопроводу, який прослужив понад 47 років на сучасну пластикову гофровану трубу, здатну витримати навантаження від руху важкого транспорту та стійку до корозії.
     
    - Роботи з безпосередньої заміни трубопроводу триватимуть ще близько десяти днів, повідомила директор Кропивницького ВКГ Валентина Давидчук. – Всього необхідно поміняти 54 метри аварійної мережі між двома колодязями. Потім ми проведемо ущільнення грунту і благоустрій місця розриття з асфальтуванням дорожнього покриття.
     
    Вартість закуплених труб складає 300 тисяч гривень, ще близько 200 тисяч необхідно на виконання всіх робіт. Валентина Давидчук висловила вдячність виконавчим органам міської ради за оперативність в розміщенні необхідних дорожніх знаків навколо місця аварії та коригування в русі автомобільного транспорту.