На Кіровоградщині розпочинається ремонт мосту і доріг

  • 4 бер. 2021 19:10
  • 530
    • Новина На Кіровоградщині розпочинається ремонт мосту і доріг Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині в рамках програми «Велике будівництво» розпочнуть ремонт трьох об’єктів. Про це інформує Кіровоградська ОДА.
     
    У рамках національної програми «Велике будівництво» стартують ремонтні роботи на трьох об’єктах області з 8 березня. Про це повідомили в службі автомобільних доріг у Кіровоградській області.
     
    - Починаємо ремонтувати міст у селищі Новгородка на 29-му кілометрі дороги Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя. Закриття руху не буде, всі роботи виконуватимуться під відкритим рухом, але з обмеженням швидкості. Також відновлюємо ремонтні роботи і на найбільш завантаженому напрямку – на дорозі М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка одразу на чотирьох ділянках, які охоплять відрізок між Новоархангельськом і Кропивницьким. Розпочинаємо відбудовувати і ділянку дороги між Новоукраїнкою та Рівним, Т-24-01 Городище – Шпола – Новоукраїнка – Бобринець – Устинівка. Саме вона є найбільш ураженою та потребує термінових робіт, – уточнили в службі автодоріг.
     
    Фахівці закликали водіїв автотранспортних засобів бути уважними за кермом, оскільки на дорогах працюватимуть люди і спецтехніка.
     
    Як повідомлялося раніше, 5 мостів і 7 водопропускних споруд на дорогах загального користування місцевого значення підлягають ремонту в рамках президентської програми «Велике будівництво» на Кіровоградщині.
     
    Всього в області на 15 об’єктах тривають роботи в рамках програми «Велике будівництво».