Кіровоградщина: Безробітна стала начальником відділу соцзахисту населення

  • 3 бер. 2021 16:29
  • 559
    • Новина Кіровоградщина: Безробітна стала начальником відділу соцзахисту населення Ранкове місто. Кропивницький
     
    Людмила Гуртовенко: «Я маю можливість самореалізуватися та застосовувати свої знання з користю для людей».
    У Гайвороні колишня безробітна стала начальником відділу соціального захисту населення міської ради.
     
    Вже близько місяця працює на посаді начальника відділу соціального захисту населення Гайворонської міської ради Людмила Гуртовенко.
     
    Більше 20 років Людмила Вікторівна працювала в управлінні праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, де опікувалася сім'ями, які опинилися у складних життєвих обставинах.
     
    Та життя – непередбачуване: довелося звільнитися з роботи та розпочати пошук нового місця праці. Не втрачаючи жодного дня, у пошуку роботи жінка звернулася до Гайворонської районної філії обласного центру зайнятості.
     
    Спілкуючись з особистим консультантом, пані Людмила розповіла, що має вищу освіту, яку здобула в Уманському державному педагогічному університеті ім. Павла Тичини. Оскільки жінка за кваліфікацією економіст з фінансової роботи, тому повідомила, що має намір знайти роботу за здобутим фахом.
     
    З першого дня у статусі безробітної Людмила Вікторівна виконувала усі рекомендації фахівців, проте підходящого місця роботи, на той момент, не було.
     
    Активність, наполегливість, високий рівень внутрішньої мотивації у напрямку досягнення власних професійних цілей допомогли їй знайти роботу до душі. Під час співбесіди з головою міської ради, Роман Волуйко зрозумів, що жінка має широкий діапазон знань нормативної бази сфери соціального захисту, багаторічний досвід та прагнення мати роботу. Тому їй було запропоновано пройти конкурсний відбір, на що Людмила Вікторівна із задоволенням погодилася.
     
    Сьогодні для жінки вже позаду пошуки роботи та конкурсний відбір, а  попереду – постійна, добре оплачувана робота.
     
    - Я знову працюю у соціальній сфері. Моя робота безпосередньо пов’язана із спілкуванням з людьми. Така робота – допомагати людям. Труднощів, як таких, не виникає, адже маю чималий досвід роботи у цій сфері. Обрала я цей напрямок не даремно, оскільки вважаю цю роботу гарною можливістю самореалізуватися та застосовувати свої знання з користю для людей. На цій роботі потрібно вміти слухати та мати велике бажання допомагати людям, які звертаються, – говорить колишня безробітна.
     
    Лілія Ділінгевич, 
    директор Гайворонської районної філії 
    обласного центру зайнятості