На Кіровоградщині затримали крадія-"гастролера"

  • 1 бер. 2021 16:30
  • 651
    • Новина На Кіровоградщині затримали крадія-«гастролера» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Правоохоронці затримали чоловіка, який пограбував будинок патрульного на Кіровоградщині, про це повідомляє медіапортал DOZOR.
     
    На Кіровоградщині затримали крадія-"гастролера", який обікрав будинок працівника патрульної поліції.  повідомили в поліції області.
     
    Так, на Кіровоградщині зареєстрували серію крадіжок з проникненням до будинків в нічний час, інколи навіть коли господарі перебували вдома. Одним із останніх випадків було зареєстровано пограбування домоволодіння працівника патрульної поліції у Знам’янці.
     
    У результаті розшукових заходів правоохоронці встановили особу, яка, ймовірно, причетна до пограбування. Ним виявився 40-річний уродженець Луганської області, який проживає в Кривому Розі, якого розшукували на Харківщині за аналогічні злочини.
     
    Підозрюваного затримали на черговій спробі пограбування. Однак правопорушник, не вагаючись, запропонував працівникам правоохоронних органів тисячу доларів США за те, щоб його відпустили.
     
    Нині підозрюваного затримали. «Гастролеру» оголосили про підозру за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання обрання йому міри запобіжного заходу. У разі доведення вини зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.