Творити добро разом - просто з Файно Маркет

  • 1 бер. 2021 14:33
  • 1299
    • Новина Творити добро разом - просто з Файно Маркет Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому у прес-центрі Центральноукраїнського бюро новин (CBN) відбулася прес-конференція від мережі супермаркетів біля дому «Файно Маркет», яка презентувала благодійну акцію "Гаряча випічка та кава = Добра справа".
     
    Директорка з маркетингу ТОВ "Вересень плюс" та мережі супермаркетів «Файно Маркет» Альона Язикова розповіла, що понад 114 000 мешканців Кіровоградщини взяли участь у благодійній акції "Гаряча випічка та кава".
     
    - Радію з того, що така кількість людей долучилася до акції і взяла участь у реалізації наших ідей. Начебто невеличка сума для кожного - 20 копійок, але разом ці кошти мають велику силу, тому що пішли на добру справу.
     
     
    Співзасновниця міжнародного БФ «Янгол життя» Ольга Присяжнюк звернула увагу присутніх на те, що кожен з нас може стати янголом для когось і робити добру справу насправді легко:
     
    - Не завжди благодійність потребує великих витрат і часу. Потрібно просто не пройти повз, не залишитись осторонь якоїсь проблеми. Мережа супермаркетів "Файно Маркет" дає нам можливість не лише допомагати онкохворим дітям, а і популяризувати добрі справи, благодійність і волонтерство.
     
    На зібрані кошти для дитячої обласної лікарні закупили сучасний апарат, за допомогою якого лікують онкохворих дітей. "Файно Маркет" протягом декількох років долучався до благодійних акцій "Великодній кошик" та "Різдвяне диво". Працівники "Файно Маркету" допомагали "Янголу життя" створювати свято і робити приємності для хворих малят. Під час таких акцій дитячі мрії збувалися. Це ставало прикладом і для інших магазинів та торговельних мереж, та все ж «Файно Маркет» був фаворитом для БФ "Янгол життя".
     
    Заступник медичного директора обласної клінічної дитячої лікарні Лідія Ліщиновська подякувала від лікарського колективу та від дітей, які перебувають у онкогематологічному відділенні, за допомогу у придбанні нових автоматичних апаратів, які прийшли на заміну крапельницям і які потрібні про проведенні курсу хіміотерапії.
     
    - Такі препарати полегшують роботу медперсоналу, а також забезпечують комфорт дитині, яка проходить тяжке лікування. Можливо, така благодійна справа не помітна всьому суспільству, але ми її сильно відчуваємо. Відтепер наші дітки краще переноситимуть курси хіміотерапії. Тому хочеться, щоб такі акції продовжувалися і надалі.
     
     
    Менеджерка з маркетингу мережі супермаркетів «Файно Маркет» Ірина Протопопова нагадала про численні акції, які проводяться останнім часом на Кіровоградщині "Файно Маркетом":
     
    - Під час благодійних акцій ми намагаємося не лише залучити кошти, а і відкрити серця людей на добро і допомогу. У 2020 році "Файно Маркет" збирав продукти харчування для безпритульних тварин у Кропивницькому, згодом до такої акції долучилися Бобринець та Олександрія. Бокси для збору круп для собак-безхатченків у магазинах стоять і зараз, адже ця акція безстрокова.
     
    Мережа магазинів біля дому запровадила програму лояльності для пенсіонерів - за допомогою картки ця верства населення отримує 10 % знижки на весь товар у мережі магазинів біля дому «Файно Маркет».
     
    Для ковідних відділень у лікарнях "Файно Маркет" закупив захисні костюми та інші засоби захисту. До того ж кожен медик отримав картку з десяти відсотковою знижкою на товар у маркеті.
     
    Пані Ірина роз’яснила, що означає "добросусідство" для мережі "Файно Маркету":
     
    Добросусідство - це місія, яку взяла на себе мережа і яку вона втілює в усі добрі справи. Якщо поруч немає того, хто може нам допомогти, ми можемо звернутись до сусіда за порадою і допомогою. У маленьких містечках "Файно Маркет" стає острівком гарного настрою, місцем для спілкування і підтримки. Ми - в кожному домі. Бачу в очах людей бажання допомагати і наміри допомагати іншим.
     
    Хочеться відзначити, що мережа магазинів біля дому «Файно Маркет» входить у п’ятірку найбільших платників податків Кіровоградської області. На сьогоднішній день у ній налічується більше 1500 працівників. Підприємство ТОВ «Вересень плюс» отримало відзнаку від міської влади як «Найкращий роботодавець року».
     
     
    За 2020 рік компанія відкрила 13 магазинів. Один з них у Черкаській області — місті Шполі. Щоденно мережу відвідує близько 70 тисяч людей. У щорічному конкурсі «Народний бренд» вона вже два роки поспіль посідає перше місце.
     
    Тож, об’єднуючи зусилля суспільства та «Файно Маркету», робимо цей світ добрішим і кращим.