«Дніпро – Кіровоград» демонструє фото, на яких видно, що викидують абоненти у каналізацію

  • 1 бер. 2021 13:12
  • 551
    • Новина «Дніпро – Кіровоград» демонструє фото, на яких видно, що викидують абоненти у каналізацію Ранкове місто. Кропивницький
     
    Правила користування каналізацією
     
    ОКВП «Дніпро – Кіровоград» звертає увагу своїх споживачів на те, що навантаження на каналізаційні мережі за останні роки значно зросло. Тому, поряд з іншими важливими проблемами, для підприємства дуже актуальною стала проблема неправильного користування каналізацією мешканцями населених пунктів.
     
    Так у 2020 році кількість засмічень каналізаційних мереж, які були усунуті аварійними бригадами служб водовідведення підприємства, становила 13 827, тобто 38 засмічень на добу.
     
    Дивлячись на ці дані ОКВП «Дніпро – Кіровоград» звертає увагу своїх абонентів на важливість розумного та відповідального користування каналізаційними мережами.
     
    Що робить людина, яка не розуміє важливість безаварійної роботи системи каналізації? Унітаз і раковина для неї стають сміттєвим контейнером, в який зливаються залишки після їжі, жирів зі сковорідок, овочеві та фруктові очистки, кістки, предмети особистої гігієни, будівельні матеріали та ін. У каналізації можна знайти і досить несподівані речі – від мертвих тварин у каналізаційній мережі до автомобільних коліс та дитячих самокатів у каналізаційних колодязях.
     
    На фото показана лише мала частина того, що люди викидають у каналізацію кожен день, а аварійні бригади вимушені діставати з мережі.