На Кіровоградщині відкритими є вакансії для інспекторів

  • 26 лют. 2021 16:08
  • 569
    • Новина На Кіровоградщині відкритими є вакансії для інспекторів Ранкове місто. Кропивницький
     
    За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у інспекторах різного спрямування.
     
    Роботодавці області потребують 9 працівників для заміщення вакантних посад головних державних інспекторів, інспектор, інспекторів (пенітенціарна система), інспекторів воєнізованої охорони, інспекторів кредитних та поліцейського (інспектора) патрульної служби.
     
    Заробітна плата для інспекторів, у зареєстрованих роботодавцями вакансіях, зазначена у розмірі від 6000 грн до 11 700 гривень.
     
    Зокрема, у Кропивницькому вакантними є 2 посади поліцейських (інспекторів) патрульної служби (заробітна плата: 11700 грн), головних державних інспекторів з контролю дотримання нормативно-правових актів з питань охорони праці (заробітна плата: 7700 грн) та посада молодшого інспектора відділу режиму і охорони (заробітна плата: 7000 грн).
     
    У Благовіщенському до однієї з кредитних спілок потрібен інспектор кредитний (заробітна плата: 6000 грн).
     
    На Петрівщині ж потрібні два інспектора (пенітенціарна система) (заробітна плата: 6500 та 7500 грн), а також інспектор воєнізованої охорони (заробітна плата: 9000 грн).
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості та Благовіщенської і Петрівської філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості