У Кропивницькому ательє потребує швачок

  • 26 лют. 2021 12:03
  • 505
    • Новина У Кропивницькому ательє потребує швачок Ранкове місто. Кропивницький
     
    Днями з метою задоволення кадрової потреби ФОП Ужвій М.О., який спеціалізується на пошитті одягу, у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій за професією «Швачка».
     
    Керуюча швейним виробництвом Анна Гронда ознайомила присутніх зі специфікою діяльності підприємства, надала інформацію про заявлену вакансію, ознайомила з характером та умовами праці, особливостями роботи та розміром заробітної плати. Представниця роботодавця повідомила, що місцем роботи є ательє з пошиття та ремонту одягу, у якому здійснюється крій, пошив та ремонт одягу, шкіряних та хутряних виробів.
     
    - Враховуючи дефіцит фахівців даної професії, вимоги до досвіду роботи наше ательє не ставить. Ми готові навчити тих кандидатів, у яких є стартові навички до пошиття та ремонту одягу, а також бажання вчитися та працювати, – наголосила А. Гронда.
     
    Учасники заходу активно спілкувались з представником роботодавця. Кожен присутній мав змогу отримати компетентну відповідь на поставлені запитання. Ті шукачі роботи, хто зацікавився пропозицією роботодаця, були запрошені на підприємство для ознайомлення з умовами роботи безпосередньо на виробництві.
     
    Фахівці центру зайнятості впевнені, що міні-ярмарок принесе позитивні результати і роботодавцю в укомплектуванні підприємства кадрами, і громадянам, які шукають роботу.
     
     
    Аліна Лук`яненко, фахівець відділу взаємодії з роботодавцями 
    Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості