На Кіровоградщині 35-річна жінка вбила свого чоловіка

  • 26 лют. 2021 10:00
  • 1033
    • Новина На Кіровоградщині 35-річна жінка вбила свого чоловіка Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині поліцейські офіцери громади по «гарячих слідах» встановили особу, підозрювану у скоєнні тяжкого злочину.
     
    До відділення поліції № 2 (м. Кропивницький) Кропивницького районного управління поліції звернулася мешканка Харківської області. Жінка повідомила про зникнення її 55-річного родича, який не виходив із нею на зв’язок.
    Відреагувавши на повідомлення, на місце пригоди виїхали поліцейські офіцери громади Великосеверинівської територіальної громади Тимур Сатибаєв та Андрій Дворнік.
     
    На місці правоохоронці встановили коло осіб, із якими спілкувався безвісти зниклий, отримали інформацію про те, що чоловік, ймовірно, став жертвою злочину.
     
    У результаті проведеної роботи правоохоронці знайшли тіло громадянина з ознаками насильницької смерті, а також встановили особу, причетну до скоєння вказаного кримінального правопорушення.
    Нею виявилася 36-річна місцева жителька. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Особу затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
    Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».
    Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
     
     
    Відділення поліції № 2 (м. Кропивницький)
    Кропивницького районного управління
    поліції Кіровоградської області
     
    Як повідомляє Моє місто, подія сталася у селі Велика Северинка 19 лютого цього року в нічний час. Між 35-річною жінкою та її 54-річним співмешканцем виник черговий побутовий конфлікт. В розпал сварки жінка взяла до рук сокиру й нанесла співмешканцю обухом сокири два удари в голову, спричинивши тілесні ушкодження, які у подальшому призвели до смерті.