Студенти Олександрійського коледжу перемогли в акції ПриватБанку та VISA

  • 24 лют. 2021 13:06
  • 424
    • Новина Студенти Олександрійського коледжу перемогли в акції ПриватБанку та VISA Ранкове місто. Кропивницький
     
    18 подарунків: кешбеки по 50 грн, промокоди Apple Music та сертифікати Watsons і Giftmall знайшли своїх власників у Олександрії, що на Кіровоградщині. Їх отримали студенти Олександрійського коледжу Білоцерківського національного аграрного університету за перемогу в акції "Свята на драйві". Акція проводилася ПриватБанком та міжнародною платіжною системою VISA серед студентів, які на “ти” зі сучасними технологіями - активно користуються “Мобільним студентським квитком”.
     
    - Я навчаюся на другому курсі, але прив'язав студентський в Приват24 лише півроку тому, - розповідає Віталій Кармазін, щасливий власник сертифікату Watsons, - Якось не доходили руки. Але я дуже задоволений. Я не переживаю, що загублю його, чи він перетреться у кишенях. А тут так зручно, купую квиток у касі, і відразу показую студентський. Не вспіли запитати у мене його, я за 2 секунди уже можу пред'явити. Дуже зручно.
     
    Олександрійські студенти коледжу вже більше двох років, замість звичного паперового, користуються цифровим студентським квитком в Приват24. Цей спеціальний додаток відкриває ряд можливостей для студентів і учбових закладів. Ним зручно користуватися під час оплати проїзду в міському транспорті - легко відкрити у додатку Privat24 та показати кондуктору, просто та миттєво оплатити за навчання. Крім того не потрібно заповнювати поле “Серія та номер студентського” під час купівлі квитка на поїзд у додатку Privat24 тощо.
     
    До речі, функціонал електронного студентського можна наповнювати, виходячи з потреб закладу освіти і студентів: оплачувати навчання чи проживання у гуртожитку, керувати повідомленнями деканату навчального закладу: оголошення, опитування, зміна розкладу через тощо.
     
    - Я вже два роки користуюся електронним студентським, хоча маю і паперовий, на всяк випадок, - додає Олена Молчанова, власниця сертифіката Giftmall, - Паперовий сховала вдома, аби не загубити. А от електронний завжди зі мною. Я скачала його ще минулого року, коли купувала квиток в Приват24, щоб отримати студентську знижку. Відтоді ним і користуюся. Це ж як зручно! Не шукаєш його, коли він потрібен, не хвилюєшся, що загубила. Класно придумано!
     
    До програми "Мобільний студентський квиток" підключено 30 вищих навчальних закладів України та майже 6000 активних активних користувачів.
     
     
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку