Обласна рада затвердила програму підтримки військових та їхніх сімей

  • 23 лют. 2021 12:34
  • 517
    • Новина Обласна рада затвердила програму підтримки військових та їхніх сімей Ранкове місто. Кропивницький
     
    У ході пленарного засідання третьої сесії Кіровоградської обласної ради затверджено обласну комплексну програму про підтримку учасників АТО/ООС, членів їхніх сімей, сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України та увічнення пам’яті загиблих (померлих) ветеранів у Кіровоградській області на 2021-2025 роки.
     
    Програма досить змістовна і реальна, оскільки, напрацьована з урахуванням конкретних пропозицій, які було сформовано під час зустрічей голови обласної ради Сергія Шульги з громадськими організаціями ветеранів АТО/ООС, волонтерів.
     
    Програмою передбачено підвищення рівня соціального захисту учасників війни на Сході України та Революції Гідності, поліпшення соціально-психологічного мікроклімату у їхніх родинах, що дасть можливість їхнім сім'ям отримати додаткові соціальні гарантії та сприятиме вирішенню інших соціально-побутових питань.
     
    Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, складає 95,77 мільйона гривень коштів обласного бюджету.