Міський голова підняв питання можливого збільшенні кількості пасажирів в маршрутках

  • 22 лют. 2021 17:06
  • 825
    • Новина Міський голова підняв питання можливого збільшенні кількості пасажирів в маршрутках Ранкове місто. Кропивницький
     
    Андрій Райкович закликав приватних перевізників дотримуватись умов договорів, інформує Кропивницька міська рада.
     
    Жорстко дотримуватись графіків та тримати маршрутні таксі в чистоті. Сьогодні, 22 лютого, під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович поставив завдання управлінню транспорту та зв’язку провести нараду з керівниками підприємств – перевізників міста, з вимогою налагодити роботу маршрутних таксі. Водії мають виконувати свої прямі обов'язки: забезпечити пасажирам безпечний, чистий, справний транспорт, квитки за проїзд і мати відповідну фінансову документацію.
     
    - Не важко уявити, щоб взагалі зараз було б в місті, зважаючи на те, як ганебно працюють приватні перевізники, - переконаний міський голова. – Наведіть лад в перевезеннях! Негайно!
     
    Комунальний пасажирський транспорт, через карантинні обмеження, не має права взяти нікого, окрім як пасажирів на місця для сидіння. На кожному урядовому селекторі Андрій Райкович звертається до Прем'єр-міністра з проханням переглянути цю норму хоча б для міст, де є помітний спад пандемії. Але вирішення питання з місця не зрушилось.
     
    - Мені нелегко усвідомлювати, що 80 нових габаритних машин, здатних взяти до 100 пасажирів, ходять порожніми. Яка економіка це витримає? Я звертаюсь і до керівництва патрульної поліції, і до держпродспоживслужби, і до департаменту охорони здоров'я ОДА. Шановні колеги, хіба краще, щоб мами із дітками стояли вранці і мерзли на зупинках? Підтримайте нашу позицію щодо коригування карантинних норм, - закликав Андрій Райкович.