Кіровоградщина: Які авто частіше купують мешканці області?

  • 18 лют. 2021 13:01
  • 712
    • Новина Кіровоградщина: Які авто частіше купують мешканці області? Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Жителі Кіровоградщини за рік витратили на нові авто понад 42 млн доларів.
     
    Згідно з результатами продажів 2020 року, в Кропивницькому та Кіровоградській області реалізували 1,5 тис нових автомобілів на загальну суму понад 42 млн доларів.
     
    Серед брендів бестселером були автомобілі Renault. За рік в регіоні зареєстрували 385 таких машин на суму 5,9 млн доларів. Також попитом користувались Toyota і Mitsubishi, – йдеться у рейтингу сайту з продажу авто RST.ua.
     
    Серед моделей найбільше продажів отримав кросовер Renault Duster. У регіоні зареєстрували 120 авто цієї моделі на суму 2,1 млн доларів.
     
     
    Найбільше у регіоні придбали автомобілів у листопаді – 170. Найнижчі показники продажів були у серпні, коли на Кіровоградщині зареєстрували 60 автомобілів.
     
    Загалом, впродовж минулого року в Україні зареєстрували 85 тис. нових автомобілів на загальну суму 2,6 млрд доларів США. У трійку найпопулярніших автомобільних брендів України увійшли Renault, Toyota і Kia. Частка цих брендів у минулому році склала 40%.
     
    Нагадаємо, впродовж січня-вересня 2020 року в Кропивницькому та Кіровоградській області придбали 1,1 тис. нових автомобілів на загальну суму 30 млн доларів США.