На Кіровоградщині проведуть роз’яснювальну роботу серед школярів із безпеки інтернету

  • 17 лют. 2021 13:45
  • 576
    • Новина На Кіровоградщині проведуть роз’яснювальну роботу серед школярів із безпеки інтернету Ранкове місто. Кропивницький
     
    Голова Кіровоградської ОДА доручив посилити роз’яснювальну роботу серед школярів із безпеки інтернету. Про це пише ОДА у ФБ.
     
    Очільник області Андрій Назаренко доручив директору департаменту освіти і науки ОДА Ельзі Лещенко посилити роботу в напрямку проведення уроків із безпеки в інтернеті в школах Кіровоградщини.
     
    - Сьогодні звернувся до керівника нашого обласного департаменту освіти Ельза Лещенко з пропозицією, щоб у школах Кіровоградщини системно проводили тематичні уроки з безпеки в інтернеті, – зазначив Андрій Назаренко.
     
     
    Як пише Андрій Назаренко у ФБ:
     
    "Учора прочитав новину про трагедію у Боярці як дві дитини, дві дівчинки 12 і 13 років випили по 40 таблеток препарату від судом і одна загинула. Правоохоронці припускають, біда сталася через відео у соцмережі з закликом спробувати і подивитися, що буде далі.
    Я сам батько. Для мене це шок! Моєму синові Івану ще немає п’яти років. Але діти зараз такі, що не вміючи навіть ходити, вони вже впевнено користуються гаджетами...
    Дорогі батьки! Я вас дуже прошу, звертайте увагу на той контент, який приваблює ваших дітей. Пояснюйте малим, що віртуальні розваги можуть мати небезпечні, а часом і невідворотні наслідки в реальному житті!
    Сьогодні звернувся до керівника нашого обласного департаменту освіти Ельза Лещенко з пропозицією, щоб у школах Кіровоградщини системно проводили тематичні уроки з безпеки в інтернеті".