Кіровоградщина: Які рейсові автобуси учора не курсували по області?

  • 17 лют. 2021 12:19
  • 1059
    • Новина Кіровоградщина: Які рейсові автобуси учора не курсували по області? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Через засніжені дороги з кропивницької автостанції не виїхали 15 автобусів, про це йдеться у відеосюжеті Суспільного.
     
    16 лютого з автостанції №1 у Кропивницькому не виїхали 15 зі ста автобусів. Причина – засніжені дороги – розповіла чергова довідкової служби Світлана Гудзь. З автостанції №2 автобуси їздили за графіком. Суспільне дізнавалось – які рейси відмінили.
     
     
     
     
    Автостанція №1
     
    Інформація про відмінені рейси – на табло вокзалу. Автобуси не виїхали у Світловодськ, Знам'янку, Долинську, Новоархангельськ, Кам'янське, Завалля. За словами чергової Світлани Гудзь, пасажирів попереджають лише про відміну міжнародних рейсів.
     
    Водій автобуса Кропивницький-Знам'янка Олександр Занковець розповів, що дорога розчищена, його рейси не скасували.
     
    Надія Гойденко з Новоархангельська розповіла, що на дорогу в Кропивницький витратила на 30-40 хвилин більше, ніж зазвичай: ”Дорога дуже слизька, снігу ще сьогодні додалося. Добиралася довше, він (водій – ред.) помалу їхав”.
     
     
     
    Автостанція №2
     
    За словами виконувачки обов’язків начальника автостанції Анжели Смірнової, щодня з автостанції відправляються понад дві сотні автобусів. Дороги в області, за її словами, придатні для перевезення пасажирів. Жодного рейсу не відмінили: ”Сьогодні (16 лютого – ред.) має бути 214 автобусів. Маршрутів у нас 100-110. Їздять по 2-3 рази. Все за графіком, зривів немає. Не прибув тільки один автобус, з Кетрисанівки. Там технічні проблеми”.
     
    Водій автобуса Кропивницький-Павлогірківка, який відмовився назвати своє ім’я, сказав, що дороги на його маршруті не чистять: ”110 кілометрів в одну сторону. Дорога жахлива, по машині видно все”.
     
    Водій Сергій Охотович вранці 16 лютого привіз пасажирів з села Оситняжка Кропивницького району. Розповів, що дорогу на його маршруті чистили два трактори: ”Десь з п’ятої години ранку вони розчищали дорогу”.
     
    Про відміну автобусів, за словами керівниці, пасажирів попереджають на сайті автовокзалу.