Українцям найбільше подобається платити в Приват24

  • 12 лют. 2021 13:20
  • 464
    • Новина Українцям найбільше подобається платити в Приват24 Ранкове місто. Кропивницький
     
    Українцям найбільше подобається платити в Приват24, купувати онлайн через PrivatPay, а квитки - на bilet.pb.ua
     
    Найзручнішим електронним банком для платежів та інших фінансових послуг в Україні є Приват24, а Приват24 бізнес - кращий в Україні інтернет банк для підприємців. Такі підсумки рейтингу PaySpace Magazine Awards 2020, де користувачі та команда експертів голосували за найзручніші і "просунуті" фінансові послуги та стартапи країни.
     
    За підсумками 2020 ПриватБанк визнаний кращим українським банком-еквайром, PrivatPayBot став кращим фінансовим чат-ботом, а запущений в 2020 році PrivatPay клієнти назвали найкращим електронним гаманцем.
     
    У складний для малого бізнесу 2020 рік програма підтримки підприємців КУБ стала кращим банківським кредитним продуктом для бізнесу. А зважаючи на карантинні обмеження, купувати квитки на поїзд українці вважають за краще через ПриватБанк - сервіс bilet.pb.ua, визнаний кращим в Україні з продажу квитків.
     
    Також сервіси ПриватБанку названі серед кращих в країні сервісів онлайн платежів (Приват24), платіжних сервісів для інтернет магазинів (LiqPay), сервісів переказу грошей з картки на картку (Приват24). "Оплата частинами" названа в топі кредитних продуктів для населення, процесинг Приватбанку - в числі кращих національних процесингових центрів.
     
    MiniPOS ПриватБанку названий клієнтами одним з найбільш зручних офлайн рішень для бізнесу. А самі "свіжі" інновації банку - онлайн ідентифікація клієнтів і сервіс біометричних платежів Facepay24 названі одними з кращих в країні сервісів ідентифікації та техфін проектів.
     
    Всього в рамках PaySpace Magazine Awards 2020 взяли участь більше 300 банків, фінансових компаній і фінтех стартапів. Переможців обирали більш 100 000 читачів, експертне журі та редакція видання.
     
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку