Вихованка Кропивницького музичного коледжу посіла перше місце на конкурсі "Мейтусівські читання"

  • 10 лют. 2021 11:03
  • 1088
    • Новина Вихованка Кропивницького музичного коледжу посіла перше місце на конкурсі «Мейтусівські читання» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Минулого тижня ряд наших лауреатів поповнився ще однією переможницею! Галина-Анжеліка Кучеренко посіла перше місце на Всеукраїнський конкурс-огляд "Мейтусівські читання", інформує у ФБ Кропивницький музичний фаховий коледж. 
     
    Минулий тиждень став першим і вагомим випробуванням в галузі музикознавства для студентки третього курсу спеціалізації "Оркестрові духові та ударні інструменти" (флейта) Галини-Анжеліки Кучеренко.
     
    Свою наукову розвідку, присвячену жанрово-стилістичним особливостям "Поеми" для флейти і фортепіано Жанни Колодуб, дівчина представила на ІІІ Всеукраїнському конкурсі-огляді дослідників музичного мистецтва "Мейтусівські читання" в рамках V Всеукраїнського фестивалю-конкурсу української академічної музики "Класик-проєкт" і виборола перше місце.
     
    Вітаємо Галину-Анжеліку та її наукового керівника – кандидата мистецтвознавства Марину Василівну Долгіх з перемогою у престижному заході.
     
    Переглянути відеопрезентацію виступу Галини-Анжеліки Кучеренко з науковою доповіддю "Жанрово-стилістичні особливості 'Поеми' для флейти і фортепіано Жанни Колодуб" можна подивитися у відео.