Пів лютого ПриватБанк відкриває бізнесу рахунки безкоштовно та обслуговує три місяці без абонплати

  • 1 лют. 2021 19:15
  • 546
    • Новина Пів лютого ПриватБанк відкриває бізнесу рахунки безкоштовно та обслуговує три місяці без абонплати Ранкове місто. Кропивницький
     
    ПриватБанк на початку лютого запустив программу «Успішний бізнес», першим етапом якої стане безкоштовне оформлення рахунків бізнесу та підприємцям з 3-місячним пільговим періодом. Для участі в програмі треба лише зареєструватися на сайті “Успішного бізнесу”  з 1 до 14 лютого, а пільгові умови по рахунку діятимуть у ПриватБанку до 30 квітня.
     
    Відкрити рахунок юридичної особи в ПриватБанку можна у будь якому відділенні банку, та обслуговувати рахунки виключно онлайн. Підприємці можуть відкрити рахунок на сайті ПриватБанку, достатньо бути зареєстрованим підприємцем і клієнтом ПриватБанку як фіз. особа (наприклад, мати картку або депозит) та підписати договір з банком за допомогою SmartID в Приват24.
     
    Як повідомив керівник Дирекції МСБ ПриватБанку Євген Заіграєв, у 2020 році ПриватБанк залучив на  бслуговування 238 тисяч нових бізнес-клієнтів, в тому числі більше 205 тисяч підприємців. За даними дослідження банківського ринку компанії CBR ПриватБанк вважають основним банком 70% підприємців та 45% юридичних осіб (за 2020-й рік ці показники збільшилися на +3,9% та +2,8% відповідно).
     
     
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку