ПриватБанк відкрив перше в Україні цифрове банківське відділення у Києві

  • 27 січ. 2021 17:04
  • 477
    • Новина ПриватБанк відкрив перше в Україні цифрове банківське відділення у Києві Ранкове місто. Кропивницький
     
    ПриватБанк відкрив в центрі Києва (вул. Майдан Незалежності, 2) перше в Україні цифрове банківське відділення. Воно працює без традиційних кас та оснащене інноваційними технологіями – мультитачбарами, діджитал-екранами, кіосками самообслуговування та іншими сучасними рішеннями. Клієнти тут зможуть не тільки отримати фінансові послуги в цифровому форматі, а й скористатися комфортним хабом для роботи й спілкування.
     
    При вході до відділення банк розпізнає клієнта за допомогою біометрії, а також одразу пропонує зробити одні з найбільш популярних операцій через Приват24. Після того, як клієнти відділення обрали необхідну послугу, ії можна завершити у Приват24, скористатися мультитачбарами або звернутися по допомогу до хостес. Якщо ж потрібно зробити готівкову операцію, відділення обладнано декількома універсальними банкоматами, де можна поповнити картковий рахунок або ж отримати готівку.
     
    - Я б назвав формат цього відділення Сoncept Store или даже Experience Store - саме тут ми вивчаємо, якими саме новими технологіями буде зручно користуватися клієнтам. Ми не говоримо, що саме такі відділення з'являться по всій Україні через 5 років, але ми впевнені, що кращі з тих концепцій, сервісних моделей та технологій, які тут тестуються, дійсно швидко будуть впроваджені по всій мережі, – зазначив заступник голови правління ПриватБанку з розвитку бізнесу Разван Мунтеану. – Впевнений, що синергія технологій та якісно нового обслуговування дозволить нам сформувати позитивний цифровий клієнтський досвід.
     
    Окрім цифрових фінансових послуг нове відділення на Майдані стане для клієнтів зручним коворкінгом, де є все для навчання та розвитку, проведення ділових зустрічей, та навіть діджитальна ігрова дитяча кімната.
     
    Кваліфіковані працівники допоможуть кожному опанувати фінансові діджитал-інструменти, а також тут створені умови для широкого доступу до банку людей з інвалідністю. Відділення виконане в сучасному лаконічному дизайні. В подальшому відвідувачів Concept Store чекатимуть дистанційні тренінги та «живі» воркшопи, де можна отримати новий досвід та знання від провідних експертів світу фінансів та інновацій.
     
    - ПриватБанк можна сміливо назвати трендсеттером у банківській сфері, і ми раді реалізувати ще один спільний інноваційний проект, який задає новий стандарт цифрового банківського обслуговування в Україні – зазначила Анна Онищенко, віцепрезидент по роботі з клієнтами Mastercard в Україні і Молдові. – Спільно з банком і залученням команди консультантів Mastercard Advisors ми працювали над розробкою та реалізацією концепції нового відділення, вивчали міжнародний досвід 30-ти успішних кейсів у 18-ти країнах світу, а  також глибоко досліджували потреби клієнтів. Як показали дослідження, найбільше клієнти очікують впровадження цифрових сервісів у наданні банківських послуг – для швидкого і комфортного обслуговування без черг, а крім того інклюзивного підходу в облаштуванні простору. Впевнена, що новий Concept Store, який відповідає усім потребам сучасного банківського обслуговування, стане не тільки технологічним хабом для отримання фінансових послуг, а й улюбленим місцем для відвідування.
     
    Відділення працює із дотриманням усіх необхідних санітарних та карантинних норм. Приміщення оснащене дезінфекторами, обладнанням для вимірювання температури та індивідуальними засобами захисту.
     
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку