Кропивницький: Обласна філармонія відзначає день закоханих

  • 24 січ. 2021 11:50
  • 1049
    • Новина Кропивницький: Обласна філармонія відзначає день закоханих Ранкове місто. Кропивницький
     
    До Дня закоханих обласна філармонія представить два концерти за участі творчих колективів та солістів філармонії:  
     
    11 лютого - концерт "Кохання без меж", початок о 14 00
    13 лютого - "Рандеву для закоханих", початок о 16 00
     
     
     
     
    Заслужений діяч культури України, художній керівник Кіровоградської обласної філармонії Наталія Бондаренко:
     
    «11-го, 13 та 14-го  лютого пройде серія концертів під назвою «Кохання без меж», присвячених  Дню закоханих. Перший  з  цих концертів, 11.01.2021  о 14.00 – концерт за участі творчих колективів та кращих солістів Кіровоградської обласної філармонії, для молодіжної та студентської аудиторії.
     
    Наступний, 13 числа о 16.00  - відбудеться в форматі  «баттлу»  двох оркестрів: камерного оркестру «Концертіно»  і оркестру академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни»,  це шоу відбудеться  у фойє філармонії. Ще один сюрприз –  дійство прикрасять виступи  Майстрів слова, відомих  поетів Кіровоградщини. Подія пройде як дебютний захід  музичного  салону, що має назву «Мистецьке коло». Це буде надзвичайно цікаво та захопливо.
     
     14.01.2021  - відбудеться концерт у залі обласної філармонії для дитячої аудиторії, за участі творчих колективів  та солістів Кіровоградської обласної філармонії. 
     
    Тематика концертів – любовна лірика, сучасні українські естрадні пісні та композиції, і звісно, лейтмотивом звучатиме класична музика. Звичайно, й  інтерактив обов’язково буде, ігри для студентської аудиторії  тощо.
     
    Особливість другого концерту з цього циклу, що проходитиме у фойє філармонії – це спілкування за келихами  шампанського. Будемо налаштовуватись психологічно на  зустріч календарної  весни,  слухати два  чудових оркестри нашої філармонії, у дуже романтичній атмосфері!
     
    До речі, у березні ми продовжимо в доброму сенсі дивувати наших глядачів. Третього березня пропонуємо всім відвідати кіно концерт «2021». Ми давно виношували цей задум - глибоко ліричного концерту з великим фоновим екраном, на якому будуть демонструватися  улюблені фільми глядачів, під живу музику наших колективів. 
     
    Наприклад, відеорядом піде фільм «Летюча миша», а  популярний  соліст Олександр Безай виконає  композицію  з цієї оперети. Або «Танець дикунів» Жан-Жак Рамо  з циклу «Вишукана Індія», який  звучатиме   вживу,  а на екрані буде відео танцю.  Під вальси  Штрауса  будуть йди кадри з біографічного фільму про Йоганна Штрауса. Пісня «Yesterday» прозвучить  під кадри ретро концертів «Бітлз». Тобто, улюблені співаки, творчі колективи, зірки екрану, кадри з кінокласики – скажімо, фільм «Професіонал», «Два сольді» тощо, - все це стане оригінальним арт-міксом.
     
    Так що ми готуємо наразі цей масштабний проект, щоб подарувати жінкам Кіровоградщини на 8 березня незабутні позитивні враження! Запрошуємо всіх!!»