Шукачі роботи Кіровоградщини можуть скористатися інтерактивною мапою вакансій

  • 22 січ. 2021 13:21
  • 698
    • Новина Шукачі роботи Кіровоградщини можуть скористатися інтерактивною мапою вакансій Ранкове місто. Кропивницький
     
    Серед можливостей для пошуку роботи служба зайнятості розробила інтерактивну мапу вакансій з використанням «Google maps».
     
    Мапа розроблена для зручності надання послуг незайнятим трудовою діяльність громадянам і надає можливість дистанційно, за допомогою ґаджетів чи персонального комп’ютера, здійснювати пошук актуальних вакансій у містах та районах області, за посадою та заробітною платою.
     
    Інтерактивна мапа вакансій доступна на вебресурсі Кіровоградського обласного центру зайнятості (рубрика «Громадянам» – підрубрика «Інтерактивна мапа вакансій»).
     
    Так, наразі актуальними є 1068 вакансій. У розрізі професій найбільший попит роботодавців спостерігається на cпеціалістів державної служби (місцевого самоврядування), оглядачів-ремонтників вагонів, лікарів загальної практики-сімейних лікарів, водіїв автотранспортних засобів, електрослюсарів (слюсарів) чергових та з ремонту устаткування, лікарів із загальної гігієни, електрогазозварників, лікарів ветеринарної медицини, монтерів колії, сестер медичних (братів медичних).
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості