Кропивницький: Бібліотека і Панченка перемогла у престижному конкурсі

  • 21 січ. 2021 09:22
  • 531
    • Новина Кропивницький: Бібліотека і Панченка перемогла у престижному конкурсі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кропивницька бібліотека імені Володимира Панченка перемогла у престижному конкурсі і поповнила книжковий фонд.
     
    Влітку 2020 року Український інститут книги оголосив конкурс серед бібліотек на поповнення фондів. Перевагу надавали тим бібліотекам, які популяризують книги та читання, впроваджують інноваційні форми роботи з читачами, активно ведуть бібліотечні сторінки та сайти.
     
    Центральна міська бібліотека імені Володимира Панченка МЦБС міста Кропивницького серед шестисот інших книгозбірень була відібрана для програми поповнення фондів з-поміж 15 тисяч бібліотек України. Адже книгозбірня веде активну роботу з читачами, забезпечує належний книгообмін, про що говорить велика кількість користувачів бібліотеки, актуальні книжкові виставки, цікаві та інноваційні масові заходи. Бібліотека проводить загальноміські акції, бере участь у всеукраїнських конкурсах, організовує зустрічі з відомими авторами, тому її знають не лише в місті, а й в усій Україні.
     
    Бібліотека імені Володимира Панченка вже отримала 827 примірників книг різної тематики на суму 103,334 тисяч гривень. Це і художня література для дітей, підлітків та дорослих, нон-фікш, наукові видання, біографії, твори класиків та сучасних авторів і багато інших. Кожен читач зможе знайти собі книгу до душі.
     
    Детальніше про те, які саме новинки є у бібліотеці, можна дізнатися на фейсбук-сторінці книгозбірні, де бібліотекарі будуть розміщувати всю інформацію.
    Запрошуємо до читання цієї нової захопливої літератури, яка даруватиме задоволення, радість та приємні миті.