Кіровоградщина: Музей Мистецтв отримав відзнаку від Суспільного

  • 20 січ. 2021 15:12
  • 901
    • Новина Кіровоградщина: Музей Мистецтв отримав відзнаку від Суспільного Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вітаємо колектив Музею Мистецтв з перемогою!
     
    Учора, під час спецвипуску програми «Радіомайдан» на Суспільному Кропивницький, були оголошені переможці його щорічної відзнаки «У фокусі добра».
     
    Цьому проекту два роки, і створений він для популяризації історій успіхів наших земляків у різних сферах діяльності та їхньої громадської активності. Переможці визначаються у дев’яти номінаціях. Претендентами є наші земляки з числа героїв сюжетів Суспільного, які вразили глядачів і редакційну раду найбільше.
     
    Нинішнього року у номінації «Платформа для розвитку» перемогу здобув колектив Музею Мистецтв Кіровоградської обласної ради.
    Високої нагороди заклад удостоєний за активну різноманітну культурно-просвітницьку роботу, яку талановитий колектив Музею проводив протягом усього минулого року, не зважаючи на карантин.
     
    Голова обласної ради Сергій Шульга, увесь депутатський корпус та виконавчий апарат обласної ради щиро вітають  директора Музею Тетяну Ткаченко та  усіх працівників закладу з нагородою, бажають подальших успіхів і подальших творчих перемог!