Кропивничани пропонують оплачувати проїзд автоматично

  • 18 січ. 2021 11:32
  • 528
    • Новина Кропивничани пропонують оплачувати проїзд автоматично Ранкове місто. Кропивницький
     
    На сайті Кропивницької міської ради 28 грудня 2020 року Павло Чуб зареєстрував петицію про Облаштування автоматичної системи оплати та обліку пасажирів у маршрутних таксі.
     
    На думку кропивничанина, це потрібно для того, аби стало зрозуміло для громади міста, чи відповідає стан та якість перевезень вартості за проїзд, яку пропонує перевізник. 
     
    "За результатами зустрічі заступника міського голови Вергуна Олександра та представниками транспортних підприємств, які виконують маршрутні перевезення людей по місту, стало відомо, що з початку наступного року велика ймовірність подорожчання проїзду для населення в маршрутних таксі.
     
    Дуже багато років проблему якості маршрутних перевезень не вирішували в нашому місті. Починаючи від технічного стану автотранспорту, закінчуючи ціноутворенням проїзду, та безконтрольність, в тому числі, і прибутків транспортних підприємств.
     
    Цю проблему можна вирішити тільки одним шляхом - облаштуванням автоматичної системи оплати та обліку пасажирів у маршрутних таксі.
     
    В такому випадку відносини між перевізниками та громадськість будуть абсолютно прозорі і буде зрозуміло, чи відповідає стан та якість перевезень вартості за проїзд, яку пропонує перевізник".
     
     
    На сьогоднішній день із потрібних 450 голосів петицію підтримали 186 містян.