Міський голова Андрій Райкович звертається до містян напередодні Різдва

  • 6 січ. 2021 10:17
  • 539
    • Новина Міський голова Андрій Райкович звертається до містян напередодні Різдва Ранкове місто. Кропивницький
     
    Міський голова Кропивницького закликає кропивничан святкувати Святвечір та Різдво у родинному колі, не виходячі з дому, інформує міська рада.
     
    Шановні кропивничани! 
     
    У Новому році, напередодні світлого Різдва, щиро вітаю вас і зичу міцного здоров'я, затишку у родині, миру і добра.
    Наберіться терпіння дочитати мій пост. Бо мушу говорити і не про свято, адже реальна ситуація з коронавірусом залишається складною.
    З новорічною магією всім нам хочеться хоча б трохи поринути у казку, забути про карантин, про маски, про дистанції.
     
    Розумію вас, добре розумію. Але впродовж усіх святкових днів поруч із яскравими вітальними листівками у мене на столі свіжа статистика про кількість зайнятих ліжок в реанімаціях, потреби кисню і сумні цифри летальних випадків.
     
    Вітаючи наших медичних працівників, я чув від них єдине прохання - звернутись до всіх жителів, до вас, друзі,  щоб були обережними і максимально дотримуватись карантинних правил. 
     
    Зрозумійте: ялинок буде іще багато, а здоров'я, життя - всього одне. Я, як ніхто, розумію медиків.
     
    Тому, дорогі мої земляки!  Напередодні Різдва звертаюсь до усіх родин, до кожного із вас - зустріньте цей святий вечір вдома, з сім'єю. Зрештою, гаджети дають безліч можливостей надсилати яскраві вітання, щирі поздоровлення звідусіль. Так буде мудро і головне - безпечно.
     
    Напередодні Святвечора звертаюсь до працівників поліції, держпродспоживслужби. Колеги, ми маємо бути серйозними партнерами у боротьбі з пандемією. Свято — це не привід після бурхливих вечірок і масових походів до ялинок чи дорогих хрещених забути про ковід і потім потрапляти до лікарняних палат. Місць там вже практично немає.
     
     Дорогі мої! Не сприймайте мій пост як надмірне повчання. Просто дуже хочу щоб нинішній рік був для нашого   міста радіснішим. Без жодних втрат. Тільки з добрими справами і гарними новинами.
     Усім здоров'я, тепла, удачі.
     І смачної куті!