У Кропивницькому нагороджують переможців художнього конкурсу "Щаслива дитина - квітуча Україна" (ВІДЕО)

  • 5 січ. 2021 13:01
  • 1333
    • Новина У Кропивницькому нагороджують переможців художнього конкурсу «Щаслива дитина - квітуча Україна» (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Галерея "Елисаветград" нагороджує найкращих учасників всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку "Щаслива дитина - квітуча Україна". 
     
    Дипломи та подяки, настінні годинники та календарі отримують юні художники та керівники художніх гуртків, вчителі. 517 чоловік стали переможцями конкурсу. Усього у різні куточки України організатори конкурсу розіслали 326 посилок з нагородами.
     
     
    У 2020 році у конкурсі взяли участь 4 207 дітей. Цього разу організаторам вдалося долучити до справи друзів, меценатів, знайомих, які зробили посильний внесок у конкурс.
    Власник галереї "Єлисаветград" Микола Цуканов планує експонувати роботи дітей в інших країнах: Грузії та Норвегії.
     
    Як пише на сторінці у ФБ Микола Цуканов:
     
    - У цьому році ми заснували благодійний фонд "Щаслива дитина - квітуча Україна", який допомогає нам реалізувати мрії багатьох дітей, та дорослих, які в першу чергу направлені на розвиток культури в Україні. У 2021 році наші проєкти будуть більш яскраві, помітні, амбітні...
     
     
    Охочі можуть придбати у галереї за 15 гривень яскравий календар на 2021 рік, який рекламує конкурс, і на якому відображена робота художниці з Києва Каті Дудник. 
     
    Кошти від продажу йдуть на підтримку Благодійного фонду  "Щаслива дитина - квітуча Україна"
    Рахунок фонду Приватбанк: 4246001000530851 з обов’язковим зазначенням в графі «Призначення платежу» – «БЛАГОДІЙНИЙ ВНЕСОК»
     
    Телефон для довідок: 050 457 22 35
     
     
     
     
    Вчителька Завадівської гімназії Оксана Тертиця завітала до галереї, аби отримати нагороди для своїх вихованців, які брали участь у конкурсі.