Кропивницький: Медичний журнал опублікував статтю про конкурс "Щаслива дитина-квітуча Україна"

  • 4 січ. 2021 15:04
  • 846
    • Новина Кропивницький: Медичний журнал опублікував статтю про конкурс «Щаслива дитина-квітуча Україна» Ранкове місто. Кропивницький
     
    У дитячому художньому конкурсі  "Щаслива дитина-квітуча Україна" беруть участь і діти  з особливими потребами.
     
    Визнання нашої праці - "Мистецтво лікує" - такий вираз має право на існування і доказом цього є журнал "Соціальна педіатрія та реабілітологія" 20/2020. Про це у ФБ пише власник галереї "Єлисаветград" Микола Цуканов.
     
    На обкладинці журналу вказано: "Щаслива дитина-квітуча Україна". Всеукраїнський конкурс для дітей з різними можливостями. (Стор. 70).  Державний заклад "Український медичний центр реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи МОЗ України" м.Київ , надав медичну оцінку конкурсу, погоджуючись на публікацію статті про власників галереї "Елисаветград" та всеукраїнський конкурс. 
     
    Діти з м'язовою дистрофією Дюшенна вкотре доказали на свою здатність брати участь у Всеукраїнському конкурсі і це, попри їхній замкнений стиль життя, дає їм виявляти свій талант, відтворювати свої мрії на картинах, боротися із слабкістю м'язів, замовляти про своє існування суспільству, мати мотивацію працювати та взагалі лікуватись задоволенням від мистецтва! 
     
    Друг нашої галереї і благодійного фонду "Щаслива дитина - квітуча Україна" -  Ященко Маргарита готувала матеріали в журнал та знайомила з новими конкурсантами, для яких мистецтво є певним фізичним навантаженням. Отже, конкурс не має обмежень ні в можливостях, ні в просторі. 
     
    На фото - приємний обмін подарунками. Родина Ященко Маргарита та Ященко Сергій передають 100 екземплярів журналу для Благодійного Фонду "Щаслива дитина-квітуча Україна" і отримує в подарунок картину Соколової Тетяни "Казка на ніч", що буде дарувати спокій та затишок вночі для їхнього сина з хворобою Дюшенна Ященка Даниїла.