"Зелений" кешлесс ПриватБанку зберіг більше 10 гектарів лісу

  • 4 січ. 2021 10:31
  • 508
    • Новина «Зелений» кешлесс ПриватБанку зберіг більше 10 гектарів лісу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Програма "зеленого" кешлесса, яку в кінці травня 2020 року запустив ПриватБанк, за півроку дозволила зберегти 10,5 гектарів лісу. Новий екологічний проєкт банку дозволяє зменшити використання паперу за рахунок скорочення друку зайвих і непотрібних чеків в POS-терміналах.
     
    - Впевнений, що українці, яким не потрібен чек терміналу для подальшого використання, підтримають нашу програму і будуть й надалі відмовлятися від друку чеків, - говорить керівник дирекції МСБ ПриватБанку Євген Заіграєв. - Зі свого боку банк проводить навчання співробітників торгових точок можливості отримання інформації про операції в POS-терміналі не через друк звітів, а через чат-бот в телеграмі "POS-термінали ПриватБанку", хелпер або виписки в Приват24 для бізнесу.
     
    На сьогодні можливість відмовитися від друку непотрібних споживачеві чеків працює в 200 тисяч POS-терміналів ПриватБанку. За півроку з моменту старту проекту клієнти ПриватБанку і касири торговельних точок за рахунок відмови від друку зайвих чеків зберегли 4662 дерев, або 10,5 гектарів лісу.
     
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку