Усі нові об’єкти будівництва будуть доступними для людей з особливими потребами

  • 30 груд. 2020 09:30
  • 590
    • Новина Усі нові об’єкти будівництва будуть доступними для людей з особливими потребами Ранкове місто. Кропивницький
     
    Всі об’єкти «Великого будівництва» на Кіровоградщині мають відповідати вимогам доступності.
     
    Всі об’єкти «Великого будівництва», що зараз реалізуються на Кіровоградщині, мають відповідати вимогам доступності. На цьому наголосив перший заступник голови Кіровоградської ОДА Валерій Жалдак.
     
    - В області триває постійний моніторинг будівництва, мета якого – забезпечення вчасної та якісної реалізації програми «Велике будівництво». На всіх об’єктах ми врахували вимоги інклюзії. Маємо чітку позицію: державне фінансування мають отримати ті проєкти, в яких враховано ці вимоги, – зазначив Валерій Жалдак.
     
    Він додав, що дотримання вимог доступності – один з головних показників оцінки якості реалізації проєктів «Великого будівництва».
     
    Як зазначалося раніше, голова облдержадміністрації Андрій Назаренко доручив відновити роботу обласного комітету доступності.
     
    Нагадаємо, зараз на Кіровоградщині триває будівництво шести приймальних відділень. Роботи ведуться в обласній лікарні, Світловодській, Гайворонській і Добровеличківській ЦРЛ, лікарні швидкої медичної допомоги Кропивницького та Олександрійській ЦМЛ.