Кропивницький: Центральноукраїнський державний педуніверситет відзначатиме сторіччя

  • 29 груд. 2020 13:08
  • 888
    • Новина Кропивницький: Центральноукраїнський державний педуніверситет відзначатиме сторіччя Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кропивницький міський голова Андрій Райкович сьогодні поспілкувався з ректором Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Олегом Семенюком, інформує міська рада. 
     
    Наступного року педуніверситет відзначатиме сто років від дня заснування. Він давно є одним з найавторитетніших закладів у системі вищої освіти України. Олег Семенюк розповів, про авторитет університету дбають постійно. Нині мають низку планів на майбутнє, зокрема планують осучаснити актову залу та створити мистецьку галерею. Андрій Райкович переконаний - важливо, щоб заклад давав професійну та якісну вищу освіту своїм студентам, а ще не припиняв розвиватись. 
     
    - Це гарні і потрібні ініціативи, адже ви повинні не лише давати грунтовні знання своїм вихованцям, а й не припиняти розвивати сам університет. Щоб не було застою, лише рух вперед та вдосконалення. Я переконаний, що Вам і далі вдаватиметься тримати рівновагу: осучаснювати заклад, водночас зберігаючи його унікальну історичну складову, - зауважив Андрій Райкович.