У Кропивницькому філіал банку не сплачував кошти на розвиток інфраструктури міста

  • 23 груд. 2020 10:23
  • 663
    • Новина У Кропивницькому філіал банку не сплачував кошти на розвиток інфраструктури міста Ранкове місто. Кропивницький
     
    Після втручання прокуратури банківська установа сплатила кошти на розвиток інфраструктури Кропивницького.
               
    Кіровоградська місцева прокуратура під час реалізації повноважень в порядку ст. 23 Закону України «Про прокуратуру», в сфері раціонального та ефективного залучення на договірних засадах коштів підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, розташованих на території міста, на будівництво, розширення, ремонт і утримання на пайових засадах об`єктів соціальної і виробничої інфраструктури міста Кропивницького виявила факт не сплати філією державного банку коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Кропивницького у сумі 133 тис грн.
     
    Обласне управління одного із банків протягом 2019 - 2020 років проводило реконструкцію приміщення з улаштуванням зони обслуговування преміум-клієнтів. Вказаний об’єкт було прийнято в експлуатацію у березні поточного року. Згідно із затвердженою проектно-кошторисною документацією та розрахунком банківська установа взяла на себе зобов’язання сплатити кошти пайової участі у розвитку інфраструктури міста Кропивницького в повному обсязі ще до прийняття об’єкта будівництва в експлуатацію.
     
    Однак, взяті на себе зобов’язання, щодо сплатити пайового внеску, у сумі 133 тис  грн банк, протягом восьми місяців, так і не виконав. І лише після втручання органів прокуратури кошти в місцевий бюджет були сплачені у повному обсязі.