Ірина Білик і Діма Коляденко стали продавцями на ринку

  • 21 груд. 2020 09:33
  • 439
    • Новина Ірина Білик і Діма Коляденко стали продавцями на ринку Ранкове місто. Кропивницький
     
    Народна артистка України Ірина Білик та шоумен Дмитро Коляденко змінили професію і стали продавцями ялинок на столичному ринку! Тільки уявіть собі подив покупців, коли новорічне дерево їм допомагали вибирати зірки. Але напередодні Дня святого Миколая можливі будь-які сюрпризи і чудеса. Артисти взяли участь в унікальному експерименті в рамках традиційного святкового марафону телеканалу «Інтер».
     
    До продажу ялинок Білик і Коляденко підійшли творчо. Насамперед вибрали назву своєї новорічної лавки - «Ялинки від Ірінкі та Дмитрика». І почали закликати клієнтів - піснями, танцями, коломийками. Більш того, щоб ялинки продавалися добре, після першої виручки Діма провів спеціальний ритуал на залучення грошей.
     
    Звичайно ж, поява артистів на столичному ринку викликала справжній ажіотаж! Скоро торгова палатка перетворилася в фотостудію, адже кожен хотів зробити селфі з кумирами. Діти із задоволенням розповідали Ірі і Дімі новорічні вірші. А продавці овочевої крамниці подарували улюбленим зіркам... мішок картоплі і в'язку білих грибів. Звичайно ж, у відповідь на таку щедрість артисти вручили їм пухнасту новорічну ялинку.
     
    - Мені дуже сподобався експеримент, - зізнається Ірина Білик. - Я думала, ким би я могла стати, якби не була співачкою. Я могла б працювати або вчителькою, або продавцем. Давно мріяла взяти участь у проекті, де могла бути не артисткою, а звичайною людиною. І коли мені запропонували взяти участь в експерименті для телемарафону каналу «Інтер», я була щаслива! Те, що відбувалося на ринку, - не передати словами. Люди підходили, раділи. Ми з Дімою самі раділи, придумували якісь жарти і багато сміялися. Було дуже весело!
     
    - Напередодні Дня святого Миколая ми з Ірою не тільки продавали, а й співали, танцювали і дарували людям гарний настрій, - додає Діма Коляденко. - Скоро ж Новий рік і Різдво Христове - хотілося б побажати всім людям в Україні чудового 2021 року!