На Кіровоградщині з рушниці вбили чоловіка

  • 20 груд. 2020 19:25
  • 4016
    • Новина На Кіровоградщині з рушниці вбили чоловіка Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Новомиргороді, що на Кіровоградщині, 19 грудня в результаті перестрілки загинула людина, про це повідомляють Новомиргородські вісті.
     
    У Златопополі, у старій частині міста Новомиргорода, в результаті перестрілки один чоловік загинув та один поранений. Інформацію підтвердив начальник Новомиргородського відділення Маловисківського відділу ГУ НП Юрій Тупиця.
     
    Компанія чоловіків у будинку місцевого мешканця увечері відзначала свято Миколая, до будину зайшов чоловік у нетверезому стані. Останній посварився з приятелями, потім побіг додому за рушницею.
     
    Він застрелив чоловіка, з яким бився раніше, та поранив іншого його товариша. Я свідчать очевидці, загиблий помер миттєво, адже від пострілу череп нещасного рознесло на частини. 
     
    — Після скоєного чоловік втік і переховувався у літній кухні в знайомого, — зазначив Юрій Тупиця. — Тут його й знайшли оперативники.
     
    Затриманий 1962 р.н. був раніше засуджений за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, проте це було давно, тож він після погашення судимості оформив офіційно мисливську рушницю у власність.
     
    У загиблого, якому на цей момент було 45 років, залишились дружина та донька. Поранений товариш потрапив до реанімації.
     
    ФОТО умовне